ZLine Internet + telefon egyéni előfizetőknek

ZLine + telefon szolgáltatás hűségidő és csatlakozási díj vállalása nélkül vehető igénybe.

Ráadásul, a szolgáltatással még kockázatot sem vállal, mert egy hónap próbaidőt is biztosítunk!

Engedje meg, hogy az alábbiakban bemutassuk Önnek partnerünk ZLine szolgáltatását, főbb jellemzőit és felhasználási területeit.

ZLine
szolgáltatás esetében egy ház tetején elhelyezett mikrohullámú antenna segítségével jut el a kapcsolat a háztömbig, ahol a végpontok bekötése vezetékes módon történik.

HŰSÉGIDŐ:    ZERO, mert hűségidő vállalása nem szükséges,
HATÁROZATLAN IDEJŰ, mert bármikor felmondhatja.

A szolgáltatás létesítése kétféle módon történhet: családi vagy társasházas formában. Családi házas formában minden épület saját antennát és mikrohullámú eszközt kap, míg társasházi környezetben egy épület tömb tetejére telepítünk egy darab nagy kapacitású mikrohullámú eszközt és az épületen belül lokális hálózati kábelezést alkalmazunk. ( ebben az esetben minimum 5 előfizetés esetén valósítható meg a kiépítés ha ZLine 10Mbps-nél kisebb csomagot rendelnek!)

A szolgáltatás csomag tartalmaz egy végberendezést, mely egy széles sávú router és két analóg telefon csatlakoztatására alkalmas IP telefon adapter. A végberendezésre közvetlenül csatlakoztatható egy darab számítógép, vagy switchen keresztül több számítógép, illetve kettő darab hagyományos telefon vagy fax készülék.

A ZLine szolgáltatás Internet hozzáférése szimmetrikus kialakítású, tehát a le és feltöltési irányban azonos sávszélességet biztosít.

A szolgáltatás igénybevételéhez nem szükséges hagyományos telefonvonal, az átadási interfész szabványos 10/100 Mbit Ethernet, amire közvetlenül kapcsolható a számítógép.

A telefonszolgáltatáshoz biztosítunk előfizetői telefonszámot mely normál földrajzi telefonszámok kiosztásával történik. Meglévő vezetékes telefonszám megtartása esetén számhordozással bármilyen telefonszám bevonható a szolgáltatásba.

A szolgáltatás igénybevétele az alábbi egyszeri és havi díjak mellett lehetséges, hűségidő vállalása nem feltétele a szerződéskötésnek.

 

ZLine + telefon   ( Szimmetrikus Internet+ VOIP telefon) )
egyéni díjcsomag egyszeri és havi díjak valamint minimális és maximális sávszélesség:
Sávszélesség Csatlakozási
díj**
Akciós
csatlakozási díj**
Havidíj* Az előfizetésből
lebeszélhető
minimális
sávszélesség
maximális
sávszélesség
ZLine   8 Mbps 20.320,- 0,- 8.800 / hó 1.000 Ft / hó 2 Mbps
8 Mbps
*** ZLine 10 Mbps
20.320,- 0,- 12.900 / hó 2.000 Ft / hó 2,5 Mbps
10 Mbps

* A feltüntetett árak egyéni előfizető esetében bruttó árak!
** jelenlegi akciónk keretében a csatlakozási díj visszavonásig 20.320,- Ft helyett 0.- !
*** A ZeroLine 10 Mbps-nél kisebb sebesség csak  abban az esetben rendelhető,
ha egy családi házban pl. 5 megrendelő egyszerre adja be igényét.

FIGYELEM !!! ZLine csomagok esetén, a felmérés ill. helyszíni szemle után véleményezzük a konkrét biztosítható sebességet.

Technológiai jellemzők
A ZLine internet + telefon csomag tartalma:
 • Éves rendelkezésre állás 97%
 • Minimális sávszélesség garancia:
  192 Kbps (1Mbps esetén), 2,5Mbps (10Mbps esetén)
 • VoIP telefonszolgáltatásra alkalmas
 • 2 db előfizetői telefonszámot tartalmaz
 • A VoIP telefonszolgáltatás FAX-ra is használható

 • A választott, szimmetrikus sávszélességű Internet elérés
 • Technikai eszközök, kültéri berendezés és antenna
 • Telepítés, karbantartás
 • VoIP telefon szolgáltatás 2 db telefon számmal
 • 5 db IMAP4 postafiók egyenként 50 Mbyte tárhellyel
 • 100 Mbyte webtárhely
 • 1 db Linksys SPA-2102 szélessávú router + 2 vonalas ATA

 

ZLine csomagban található
VoiceNet telefonszolgáltatás percdíjai (VOICENET 2000 esetén):
Hívásirányok
Percdíj ZeroLine
csomag esetén *
Helyi hívások csúcsidőben
6,6 Ft / perc
Helyi hívások csúcsidőn kívűl 5,8 Ft / perc
Belföldi hívások
11,0 Ft / perc
Belföldi hívások 7,3 Ft / perc
Belföldi mobilhívás csúcsidőben
46,8 Ft / perc
Belföldi mobilhívás csúcsidőn kívül
42,0 Ft / perc
Nemzetközi 1. zóna  ** 12,0 Ft / perc

Nemzetközi 1. zóna  **

Argentína, Amerikai Virgin szigetek, Amerikai Virgin szigetek mobil,  Ausztrália, Ausztria, Azoriszigetek (Portugália),  Belgium, Chile, Ciprus (Görög), Csehország Prága, Csehország, Dánia, Észtország,  Északi Mariana szigetek, Franciaország, Görögország, Hollandia, Húsvét szigetek, Írország, Izrael, Japán,  Jordánia, Kanada, Kanada mobil, Kína, Kína mobil, Luxemburg, Madeira (Portugália),  Malájzia, Németország,  Nagy Britannia és É. Írország, Norvégia, Lengyelország, Olaszország,  Panama, Portugália, Puerto Rico, Románia, Szlovákia, Spanyolország, Spanyolország  Baleárok, Kanári szigetek, Kanári szigetek mobil, Svédország, Svájc, Tajvan,  Thaiföld, Thaiföld mobil, USA, USA mobil, USA Hawaii,  Venezuela

* A feltüntetett árak egyéni előfizető esetében bruttó árak!
** részletes nemzetközi díjszabás a VoiceNet menüpontban !

 

A megrendelést követően minden esetben helyszíni felmérést végzünk, hogy a szolgáltatás technikailag megvalósítható-e, amennyiben semmilyen akadály nem merült fel a megrendelés érvénybe lép. !


A megrendelés és létesítés folyamata:

A megrendelés első lépése a szerződés kötés. Amennyiben az ezt követő műszaki felmérésnek azt az eredményt hozza, hogy a létesítés műszaki okok miatt nem kivitelezhető, akkor szerződés automatikusan hatályát veszti.

A megrendelés második lépése a műszaki felmérés amit díjmentesen elvégzünk. A műszaki felmérés során rádiótechnikai, eszköz elhelyezési, energia ellátási és kábelezési szempontból felmérjük a helyszínt. Ezek után történik a felmérés eredményének kiértékelése, melynek során elemezzük a helyzetet és a helyi adottságok illetve előírások figyelembevételével megtervezzük a létesítendő rendszert. Ebben a fázisban dől el az, hogy a szolgáltatás az adott helyszínen létesíthető vagy sem.

Az eredményes műszaki felmérés után legfeljebb harminc napon, de általában tíz napon belül megkezdjük a létesítést. A pontos dátumról értesítést küldünk. A létesítés során felszereljük az eszközöket, kiépítjük a kábelezést, és rendszerünkben beállítunk minden szükséges működési paramétert.

Utolsó lépésként megtörténik a működő kapcsolat átadás-átvétele, melynek során ügyfeleink tesztelik a rendszer működését.

Létesítés lépésről-lépésre:

 • Első lépés: szerződéskötés
 • Második lépés: díjmentes műszaki felmérés. Ennek során rádiótechnikai, eszköz-elhelyezési, energiaellátási és kábelezési szempontból felmérjük a helyszínt. Ezt követően kiértékeljük a felmérés eredményét, elemezzük a helyzetet, és a helyi adottságok, illetve előírások figyelembevételével megtervezzük a létesítendő rendszert. Ebben a fázisban dől el az, hogy a szolgáltatás az adott helyszínen létesíthető vagy sem. Amennyiben a létesítés műszaki okok miatt nem kivitelezhető, akkor a szerződés automatikusan hatályát veszti.
 • Harmadik lépés: az eredményes műszaki felmérés után legfeljebb 10-30 napon belül megkezdjük a létesítést. A pontos dátumról minden esetben értesítést küldünk. A létesítés során felszereljük az eszközöket, kiépítjük a kábelezést, és rendszerünkben beállítunk minden szükséges működési paramétert.
 • Negyedik lépés: megtörténik a működő kapcsolat átadás-átvétele, ennek során ügyfeleink tesztelhetik a rendszer működését.


Fizetési konstrukció:

A szolgáltatás ellenértékét, valamint az előző havi VoIP telefon forgalmat a tárgyhó első napjaiban számlázzuk. A teljes VoIP telefon forgalmi díjból természetesen levonásra kerül a csomagban szereplő lebeszélhető díj.

A szolgáltatás ellenértékének kiegyenlítésére Önnek lehetősége van:

 • az ügyfélszolgálati irodánkban, készpénzben
 • postai csekken
 • banki átutalással

 

On-line ügyfélszolgálat :

 

On-line ügyfélszolgálatunkon Ön az Interneten keresztül tudja megváltoztatni a szolgáltatás paramétereit és megtekinteni a szolgáltatás használatával kapcsolatos statisztikákat.
Az On-line ügyfélszolgálat elérhető funkciók:

 • felhasználói jelszó megváltoztatása
 • E-Mail beállítások
 • On-line részletes telefon számla

 

ZLine szolgáltatás minőségi paraméterei:
Minőségi mutató
Vállalt érték
Éves szintű időbeni rendelkezésre állás 98%
Belföldi sávszélesség garancia 25%
Nemzetközi sávszélesség garancia 25%
Válaszidő belföldi irányban max. 5 ms
Válaszidő Európán belül max. 120 ms
Válaszidő a tengeren túlra max 180 ms
Csomag veszteség 0,1% alatt
Hibajavítás megkezdésének ideje a bejelentéstől számított 24 órán belül
A hiba kijavításának ideje a hibajavítás megkezdésétől számított 72 órán belül

 

Harcolj a SPAM ellen pagerank Arctorna Buda Arctorna Magazin s Frum