Levelezés & Spamszűrés
Fel

Levelezés és SpamszűrésKipróbált, Freeware azaz ingyenes hasznos programok letöltőhelye. Több kategóriában gyűjtjük össze azokat a kipróbált programokat, amiket feltétlen ajánlunk használatra, a sokszor "megalomán", nehezen telepíthető, nagy méretű és a számítógépünket terhelő programok helyett.
Válaszd ki a programot, majd a kívánt programra vagy mellette a Letöltés gombra kattintva letöltheted.

 

Szerintem a legjobb freeware program a spamszűrés terén és nem az ingyenessége a legnagyobb erénye.
A kezdetektől használjuk és teszt fiókon bejövő napi 1200-1300 spam levélszámból 1-2 csúszik át, de a "tanulás"
után már azoknak sincs esélyük. Finoman hangolható valódi gyöngyszem. Meghálálja az odafigyelt alapos beállítást !

Freeware azaz szabadon és megkötések nélkül használható program, nagy tudású és helyes beállítás esetén hatékonyan tud védeni a kéretlen reklám levelek ellen. Sok beépülő modult tölthetünk le hozzá, amivel hatékonyan bővíthetjük tudását.
Rendelkezik egy külső szervereken folyamatosan frissülő tudásanyaggal, de saját "öntanuló" adatbázisa is van.

Részletes magyar használati utasítást is olvashatunk róla, az információ menüpontban... Wink
Támogatott operációs rendszerek: Windows 2000, XP, Vista, Windows 7, Win8, Win8.1

2000 óta készítünk hozzá magyar nyelvi fájlt ami szintén letölthető ( a következő letöltés) !

Spamihilator aktuális 64 bites verziója !

Ezzel a kiegészítéssel "megtanul" a spamihilator program magyarul.
( v.1.6.x-hoz mind a 32 bites mind a 64 bites verzióhoz
( A programhoz a magyarítást ihinet készítette ) Laughing
A letöltött zip fájlt bontsuk ki a Spamihilator program könyvtárába. (gyökérbe)
Menjünk bele a settings menübe és a Language szekcióban állítsuk be a Magyar nyelvet.

frissítve:2015.02.01.

Optimalizációk és frissítések.

Egyszerűbb frissítés 

Megjelent a Thunderbird legújabb verziója, amely már a Mozilla SpiderMonkey JS-motor technológiára épül. A szokásos biztonsági és stabilitási javítások mellett olyan módosítások is helyet kaptak, amelyek érintik a címjegyzékek kezelését és a levelek nyomtatását. Ezzel egy időben számos kiegészítő frissítése is megtörtént, így többek között új verzió érhető el a Lightning Calendar, Conversation View és az Open Search komponensekből is.

A Thunderbird -re történő frissítés egyszerűbb a korábbi Thunderbird verziókról, és más levelezőprogramokról, például Outlook-ról, Outlook Express-ről, vagy Windows Mail-ről.

Az új Áttérési segéd segít a Thunderbird beállításában, az importáló segédprogramok pedig segítenek a régi levelek, címjegyzékek és beállítások átemelésében a régi levelezőprogramokból a Thunderbird -be.

Fiókvarázsló

Korábban ismernie kellett az IMAP, SMTP és SSL/TLS beállításokat. Most azonban csak a nevét, az e-mail címét és jelszavát kell megadnia, az új Fiókvarázsló elvégzi a többi beállítást.

Címjegyzék

Az egykattintásos címjegyzék segítségével egyszerűen lehet embereket hozzáadni a címjegyzékhez az üzenetben szereplő csillagra kattintva. Dupla kattintással további részletek, fénykép, születésnap és egyéb fontos információ adható meg.

Melléklet emlékeztető

Az új mellékletemlékeztető a melléklet szót (vagy más, a fájltípusra utaló kifejezést) figyeli az elküldendő levélben és az elküldés előtt emlékeztet a melléklet hozzáadására.

Tevékenységkezelő

A Tevékenységkezelő minden kapcsolatfelvételt rögzít, amely a Thunderbird levelezőprogram és a postafiók szolgáltatója között fellép. Nincs szükség több találgatásra, egyetlen helyen megtekinthető, hogy mi is történik a levelezéssel.

Gyors-szűrő sáv

Az új gyors-szűrő sáv használatával a levelek gyorsabban megtalálhatók. Szűrhet a levelek között új üzenetek, címkék, a címjegyzékben található emberek. A keresési eredményeket "Kitűzheti" vagy elmentheti és több mappán keresztül használhatja.

Keresés

A Thunderbird keresési felülete szűrést és idősíkot tartalmaz, amelyek segítségével könnyedén meg lehet találni a keresett levelet. Emellett a Thunderbird indexet készít a levelekről, amely növeli a keresés sebességét. A keresés eredménye egy külön lapon jelenik meg, hogy gyorsabban és könnyedén lehessen váltani a keresési eredmény és a többi levél között.

Lapok

Ha megkedvelte a Firefox lapkezelését, akkor szeretni fogja a lapkezelést a levelezőprogramban is. A lapkezelés lehetővé teszi, hogy különböző levelek különböző lapokra kerüljenek, így könnyen lehet váltani közöttük. Talán éppen válaszol egy levélre, amikor egy másik, korábbi levélre szeretne hivatkozni. A lapkezelés segítségével egyszerre több levelet tarthat nyitva.

Üzenetarchívum

Azokat a leveleket, amelyekre szüksége lehet a jövőben, de nem kívánja azokat a postafiókjában tartani, akkor ezeket célszerű archiválni. Az archiválás segít a postafiók kezelésében és a leveleket egy új, archív mapparendszerbe helyezi át.

A levél archiválásához válassza az Archiválás gombot, vagy nyomja meg az ‘A’ billentyűt.

Intelligens mappák

Az Intelligens mappák segítségével több postafiók is kezelhető az olyan különleges mappák segítségével, mint a Bejövő üzenetek, Elküldött üzenetek vagy az Archív mappa. Ahelyett, hogy minden postafióknál külön meg kelljen tekinteni a Bejövő levelek mappát, minden bejövő levél egyetlen intelligens mappában található.

frissítve 2015.10.26.

Otthoni használatra ingyenes Levél archiváló rendszer.

Tehermentesíthetjük levelező programunkat ezzel az ügyes programmal. Kérésre archiválja leveleinket amiket azután ebben a programban : megtekinthetünk, kinyomtathatunk, CD-re DVD-re archiválhatjuk.

A MailStore Home segítségével leveleit egyetlen rendszerezett, központi archívumba gyűjtheti össze a különböző levelezőkliensekből és a webes (böngészőből használt) postafiókjaiból. Így egyetlen, villámgyorsan kereshető, internetkapcsolat nélkül is használható levélarchívumot hozhat létre, ami évtizedekig garantálja a levelek biztonságos tárolását. A programmal egy kattintással biztonsági mentést is indíthat, könnyedén CD/DVD-re írhatja teljes levelezését, valamint a leveleket különböző formátumokba, más levelezőkliensekbe is exportálhatja.

A MailStore Home segítségével archiválhat:

  • Microsoft Outlook 2000, XP, 2003 és 2007 levelezést
  • Microsoft Outlook Express és Windows Mail levelezést
  • Webes levelezést: GMail, Freemail, Citromail, stb.
  • POP3 és IMAP postafiókokat
  • Microsoft Exchange Server postafiókokat
  • Mozilla Thunderbird és SeaMonkey levelezést
  • .eml és egyéb levélfájlokat
Elemek száma 
Powered by Phoca Download

Utolsó letöltések

Libbre Office Magyar súgó

Letöltés

Libre Office "Portable" 5.1

Letöltés

Az új LibreOffice 5.1

Letöltés

CutePDF

Letöltés

Irfanview 4.41

Letöltés

Irfanview 4.41 magyar nyelvi fájl

Letöltés

Letöltés Toplista

1.
Firefox
2.
Thunderbird levelezőprogram
3.
Total Commander 32 bites
4.
Spamihilator programhoz magyarítás ver. 1.6.x
5.
Total Commander 64 bites
6.
AVG Antivírus 2013 32 bites
7.
Libre Office "Portable" 5.1
8.
PrtScn
9.
Irfanview 4.41 magyar nyelvi fájl
10.
Firefox 3.6.25
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa:96
mod_vvisit_counterTegnap:408
mod_vvisit_counterHéten:1934
mod_vvisit_counterHónapban:10840
mod_vvisit_counterÖsszesen:2314740
Harcolj a SPAM ellen pagerank Arctorna Buda Arctorna Magazin s Frum