WifiZone üzleti partnereknek

"WifiZone" üzleti partnereknek

Engedje meg, hogy az alábbiakban bemutassuk Önnek partnerünk Üzleti WifiZone szolgáltatását, főbb jellemzőit és felhasználási területeit.

 

A WifiZone egy területileg folyamatosan fejlesztett, kül- és beltéren egyaránt jelen lévő hotspot hálózat. A
WifiZone rendszerhez szerződéskötés nélkül bárki csatlakozhat, használhatja annak szolgáltatásait a saját,
WiFi képességekkel rendelkező eszközén. A hotspot hozzáférési pontokat (Access Point) kültéren a
bázisállomásainkra, beltéren különböző üzletközpontokban, rendezvény központokban,
éttermekben és kávézókban telepítettük. Az egyes hotspot cellák teljes lefedettséget biztosítanak, kültéren
a bázisállomás környezetében kb. 500m-es sugarú körben, beltéren az egész épületben. A rendszer egyértelműen képes azonosítani, hogy adott felhasználó mely cellához csatlakozott, ezáltal tudja, hogy hol tartózkodik. A hozzáférési ponthoz való  hálózati csatlakozás után az Internet elérés még nem biztosított, a felhasználónak először regisztrálnia kell, majd a választott felhasználói nevével és jelszavával be kell jelentkeznie a rendszerbe. Ezek után eldöntheti, hogy fizetős vagy ingyenes módon kívánja igénybe venni az Internet elérést. Fizetős esetben az általa emeltdíjas SMS-en, mobil fizetéssel vagy bankkártyás fizetéssel  befizetett összeggel arányos ideig korlátozás nélkül Internetezhet. Ingyenes használat választása esetén meg kell tekinteni egy hirdetést és/vagy ki kell töltenie egy néhány kérdésből álló on-line kérdőívet. Ezek után van lehetősége korlátozott formában, 15 percen keresztül 256Kbps sebességgel  használni az Internet elérést. A 15 perc leteltével a fenti eljárás megismétlésével újabb időszak igényelhető.

 

On-line média

A WifiZone hotspot rendszer egyik üzleti lehetősége az ingyenes használat során a felhasználó számára kötelezően megjelenítendő hirdetési felület és/vagy kérdőív. Az ingyenes használat megkezdése előtt megjelenik egy 350 x 250 pixel méretű banner
és/vagy egy legfeljebb öt kérdésből álló kérdőív. A kérdőív kitöltése kötelező, illetve tovább jutni csak a hírdetésre történő kattintással lehet, ami új ablakban megnyitja a hírdető honlapját. A rendszer a futó kampányok közül véletlenszerűen választja ki a megjelenítendő
hirdetést.

Felhasználóink a regisztrációjuk során - szintén kötelező jelleggel - megadják főbb személyes adataikat (lakhely, kor, családi állapot, stb.) mely adatok és a kérdésekre adott válaszok alapján egy marketing szempontból értékes kutatási eredmény születik. A válaszok alapján egy komplett értékelést adunk a kampány végén.

Szegmens tartalom

Azokban a hotspot cellákban, ahol terület vagy az épület funkciójából, jellegéből adódóan célszerű önálló internetes tartalom hirdetése, lehetőség van arra, hogy a nyitó oldalt lecseréljük a megrendelő Internetes honlapjára.
Ilyen WifiZone logo-t, amire ha a hotspot cellán belülről kattintanak, akkor a tényleges nyitó oldal ha az Internetről kattintanak, akkor a www.wifizone.hu oldal jön fel. 

A szegmentált tartalmak megjelenítése javasolt:
  • Bevásárló központok területén - ahol a helyben megtalálható üzletek ajánlatai jelennek meg a kezdőoldalon.
  • Közhasznú információk terjesztése - nagy területek lefedése ahol a rendszer
    díjmentesen tájékoztatja a látogatókat, illetve lehetőséget biztosít elektronikus
    ügyintézések bonyolítására.

Virtuális hotspot hálózat

Ennek a szolgáltatásnak keretében a WifiZone hozzáférési pontokon létrehozunk egy úgynevezett virtuális hozzáférési pontot (Virtual AP), ami egyéni, a megrendelő által  igényelt SSID-t propagál az éterben. Ha egy felhasználó ehhez az SSID-hez csatlakozik, akkor az általa létrehozott adatfolyamot egy virtuális csatornán elszállítjuk a megrendelő hálózatába. A rendszeren így önálló tartalom és szolgáltatások megvalósítása válik lehetségessé.

A rendszer alkalmazásával társszolgáltatói partnereink hálózatfejlesztés és üzemeltetés nélkül kínálhatnak hotspot szolgáltatást ügyfeleiknek, a számlázás és ügyfélszolgálati tevékenységek ellátása mellett.

 

WifiZone üzleti ajánlat

On-Line média  megjelenés árak:
Szolgáltatás
nettó ár
On-line média megjelenés, 10.000 db 90.000 Ft
10.000 db on-média megjelenés és kutatás 1.000 db 150.000 Ft
A fenti árak nem tartalmazzák az áfá-t !

Szegmens tartalom

Szegmens tartalom árak:
Szolgáltatás
nettó ár
Szegmens tartalom szolgáltatás hotspotonként 8.000 Ft / hó
A fenti árak nem tartalmazzák az áfá-t !

Virtuális hotspot

Virtuális hotspot árak:
Szolgáltatás
nettó ár
Virtuális hotspot üzemeltetés 12.000 Ft
A fenti árak nem tartalmazzák az áfá-t !

 

 

Harcolj a SPAM ellen pagerank Arctorna Buda Arctorna Magazin s Frum