ZLine Internet - egyéni előfizetőknek

ZLine Internet szolgáltatás
hűségidő és csatlakozási díj
vállalása nélkül vehető igénybe.

Ráadásul, a szolgáltatással még kockázatot sem vállal, mert egy hónap próbaidőt is biztosítunk!

Engedje meg, hogy az alábbiakban bemutassuk Önnek partnerünk ZLine szolgáltatását, főbb jellemzőit és felhasználási területeit.

ZLine
szolgáltatás esetében egy ház tetején elhelyezett mikrohullámú antenna segítségével jut el a kapcsolat a háztömbig, ahol a végpontok bekötése vezetékes módon történik.

HŰSÉGIDŐ:    ZERO, mert hűségidő vállalása nem szükséges,   HATÁROZATLAN IDEJŰ, mert bármikor felmondhatja.

A szolgáltatás létesítése kétféle módon történhet: családi vagy társasházas formában. Családi házas formában minden épület saját antennát és mikrohullámú eszközt kap, míg társasházi környezetben egy épület tömb tetejére telepítünk egy darab nagy kapacitású mikrohullámú eszközt és az épületen belül lokális hálózati kábelezést alkalmazunk. ( ebben az esetben minimum 5 előfizetés esetén valósítható meg a kiépítés ha ZLine 10Mbps-nél kisebb csomagot rendelnek!)

A ZLine szolgáltatás Internet hozzáférése szimmetrikus kialakítású, tehát a le és feltöltési irányban azonos sávszélességet biztosít.

A szolgáltatás igénybevételéhez nem szükséges hagyományos telefonvonal, az átadási interfész szabványos 10/100 Mbit Ethernet, amire közvetlenül kapcsolható a számítógép.

A szolgáltatás igénybevétele az alábbi egyszeri és havi díjak mellett lehetséges, hűségidő vállalása nem feltétele a szerződéskötésnek.

 

ZLine Internet      ( Szimmetrikus Internet )
egyéni díjcsomag egyszeri és havi díjak valamint minimális és maximális sávszélesség:
Sávszélesség Csatlakozási díj** Akciós
Csatlakozási díj**
Havidíj* minimális
sávszélesség
maximális
sávszélesség
ZLine  8 Mbps 20.320,- 0,- 7.800.- / hó 2 Mbps 8 Mbps
*** ZLine 10 Mbps 20.320,- 0,- 10.900.- / hó 2,5 Mbps 10 Mbps

* A feltüntetett árak egyéni előfizető esetében bruttó árak!
** jelenlegi akciónk keretében a csatlakozási díj visszavonásig 20.320,- Ft helyett 0.-, !
*** A ZLine 10 Mbps-nél kisebb sebesség csak  abban az esetben rendelhető,
ha egy családi házban pl. 5 megrendelő egyszerre adja be igényét.

FIGYELEM !!! ZLine csomagok esetén, a felmérés ill. helyszíni szemle után véleményezzük a konkrét biztosítható sebességet.

 

Technológiai jellemzők
ZLine csomag jellemzői
 • Éves rendelkezésre állás 97%
 • Minimális sávszélesség garancia:
  - 192 Kbps (1Mbps esetén),
  - 2,5Mbps (10Mbps esetén)
 • 5 db 50MB-os IMAP4 E-mail postafiók
 • 100 Mbyte virtuális webszerver tárterület
 • opcionális router a kényelmes használathoz

 

A megrendelést követően minden esetben helyszíni felmérést végzünk, hogy a szolgáltatás technikailag megvalósítható-e, amennyiben semmilyen akadály nem merült fel a megrendelés érvénybe lép. !


A megrendelés és létesítés folyamata:

A megrendelés első lépése a szerződés kötés. Amennyiben az ezt követő műszaki felmérésnek azt az eredményt hozza, hogy a létesítés műszaki okok miatt nem kivitelezhető, akkor szerződés automatikusan hatályát veszti.

A megrendelés második lépése a műszaki felmérés amit díjmentesen elvégzünk. A műszaki felmérés során rádiótechnikai, eszköz elhelyezési, energia ellátási és kábelezési szempontból felmérjük a helyszínt. Ezek után történik a felmérés eredményének kiértékelése, melynek során elemezzük a helyzetet és a helyi adottságok illetve előírások figyelembevételével megtervezzük a létesítendő rendszert. Ebben a fázisban dől el az, hogy a szolgáltatás az adott helyszínen létesíthető vagy sem.

Az eredményes műszaki felmérés után legfeljebb harminc napon, de általában tíz napon belül megkezdjük a létesítést. A pontos dátumról értesítést küldünk. A létesítés során felszereljük az eszközöket, kiépítjük a kábelezést, és rendszerünkben beállítunk minden szükséges működési paramétert.

Utolsó lépésként megtörténik a működő kapcsolat átadás-átvétele, melynek során ügyfeleink tesztelik a rendszer működését.

Létesítés lépésről-lépésre:

 • Első lépés: szerződéskötés
 • Második lépés: díjmentes műszaki felmérés. Ennek során rádiótechnikai, eszköz-elhelyezési, energiaellátási és kábelezési szempontból felmérjük a helyszínt. Ezt követően kiértékeljük a felmérés eredményét, elemezzük a helyzetet, és a helyi adottságok, illetve előírások figyelembevételével megtervezzük a létesítendő rendszert. Ebben a fázisban dől el az, hogy a szolgáltatás az adott helyszínen létesíthető vagy sem. Amennyiben a létesítés műszaki okok miatt nem kivitelezhető, akkor a szerződés automatikusan hatályát veszti.
 • Harmadik lépés: az eredményes műszaki felmérés után legfeljebb 10-30 napon belül megkezdjük a létesítést. A pontos dátumról minden esetben értesítést küldünk. A létesítés során felszereljük az eszközöket, kiépítjük a kábelezést, és rendszerünkben beállítunk minden szükséges működési paramétert.
 • Negyedik lépés: megtörténik a működő kapcsolat átadás-átvétele, ennek során ügyfeleink tesztelhetik a rendszer működését.

Fizetési konstrukció:

A szolgáltatás ellenértékét, valamint az előző havi VoIP telefon forgalmat a tárgyhó első napjaiban számlázzuk. A teljes VoIP telefon forgalmi díjból természetesen levonásra kerül a csomagban szereplő lebeszélhető díj.

A szolgáltatás ellenértékének kiegyenlítésére Önnek lehetősége van:

 • az ügyfélszolgálati irodánkban, készpénzben
 • postai csekken
 • banki átutalással

 

On-line ügyfélszolgálat :

 

On-line ügyfélszolgálatunkon Ön az Interneten keresztül tudja megváltoztatni a szolgáltatás paramétereit és megtekinteni a szolgáltatás használatával kapcsolatos statisztikákat.
Az On-line ügyfélszolgálat elérhető funkciók:

 • felhasználói jelszó megváltoztatása
 • E-Mail beállítások

 

ZLine szolgáltatás minőségi paraméterei:
Minőségi mutató
Vállalt érték
Éves szintű időbeni rendelkezésre állás 98%
Belföldi sávszélesség garancia 25%
Nemzetközi sávszélesség garancia 25%
Válaszidő belföldi irányban max. 5 ms
Válaszidő Európán belül max. 120 ms
Válaszidő a tengeren túlra max 180 ms
Csomag veszteség 0,1% alatt
Hibajavítás megkezdésének ideje a bejelentéstől számított 24 órán belül
A hiba kijavításának ideje a hibajavítás megkezdésétől számított 72 órán belül

 

Harcolj a SPAM ellen pagerank Arctorna Buda Arctorna Magazin s Frum