AVG Antivírus

 

Az AVG Technologies
Az AVG egy globális biztonsági szoftvergyártó, mely több mint 110 millió egyéni felhasználót és vállalkozást véd 170 országban az egyre gyakrabban előforduló webes fenyegetettség, vírusok, kéretlen levelek, internetes csalások és hackerek támadásai ellen. Az AVG több mint húszéves tapasztalattal rendelkezik az internetes bűnözés ellen folytatott harcban, és az egyik legfejlettebb laboratórium segíti, hogy felderítse, megelőzze, és hatékonyan vegye fel a küzdelmet a világhálón keresztül támadó veszélyekkel. Az ingyenes, szabadon letölthető szoftver kezdő felhasználók számára biztosít alapfokú vírusvédelmet, hogy aztán könnyedén a védelem és biztonság egy magasabb fokozatára váltsanak, amikor készek lesznek rá. Az AVG közel 6.000 viszonteladóval, partnerrel és forgalmazóval áll kapcsolatban szerte a világon, úgy mint az Amazon.com, a CNET, a Cisco, az Ingram Micro, a Play.com, a Wal-Mart, és a Yahoo!.

A lehető legmagasabb szintű védelmet nyújtja a számítógépes vírusok, kémprogramok, hirdetési programok és más rosszindulatú programok ellen. Az AVG Anti-Virus ideális megoldás lehet az otthoni felhasználók és kisebb irodák számára. A terméket könnyű telepíteni és különösebb számítástechnikai szaktudás nélkül is egyszerű használni.

 

Elsőrangú web védelem – közösségi hálózat-védelemmel

Mivel manapság a vírusok 99 százaléka az internetről érkezik, és kevesebb, mint 24 óráig létező honlapokról származik, a valós idejű analízis és azonosítás döntő fontosságú. Az AVG valós idejű átvizsgálási megoldása, a LinkScanner az AVG különlegessége, és a vadon élő vírusok méltó és hatékony ellenfele. A LinkScanner mind PC mind Macintosh felhasználók számára elérhető, és biztonságos szörfözést, e-mailezést, online vásárlást biztosít, valamint közösségi oldalak látogatását teszi lehetővé azzal a biztos tudattal, hogy a látogatott oldalak nem jelentenek veszélyt, és nyugodtan adhatunk meg személyes információt, adatokat. A LinkScanner automatikusan vizsgál és véd; valós időben ellenőrzi a linkeket, amelyek a Facebook-hoz vagy MySpace-hez hasonló közösségi oldalakon fordulnak elő. Az alkalmazás használata erőfeszítést nem igényel, nem szükséges telepíteni; a védelem önmagát aktiválja a felhasználó biztonsága érdekében.

 

Továbbfejlesztett felhasználói élmény – Egyszerű, könnyű kezelhetőség

Az AVG felhasználói közösség visszajelzései alapján a cég számos könnyítést vezetett be a program használatával kapcsolatban az AVG 2011 fejlesztése során. A szoftver telepítését mindössze öt kattintásra csökkentették, a program eltávolítása pedig soha nem volt ennyire egyszerű. Figyelembe véve, hogy sokan rajonganak a multi-médiás alkalmazásokért, az AVG 2011 tartalmaz egy „game mode” (játék üzemmód) beállítást, mely a háttérben folyamatosan vizsgálja és védi a számítógépet anélkül, hogy a teljes képernyős módban használt alkalmazások futását felugró ablakokban megjelenő értesítésekkel zavarná meg. Mindezek felett az AVG 2011 egy új funkciót is bemutat: az egy katinttásos javítást, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználó automatikusan megoldhasson problémákat a szoftver segítségével azáltal, hogy a könnyen hozzáférhető javítás gombra kattint.

 

Piacvezetők között a találati mutatók terén

Független felmérések bebizonyították, hogy az AVG 2011 találati mutatói a legjobbak között állnak a piacon. Az AVG egyedi SmartScan intelligens és többrétegű vizsgálati technológiájának használatával az AVG felhasználói olyan szolgáltatásban részesülnek, mely messze lekörözi versenytársait. „Az AVG egyedi, aláírás-alapú, webes, viselkedéskövető, korai figyelmeztető-felhő rendszeren alapuló technológiája lehetővé teszi számunkra, hogy a világon a legfejlettebb védelmet szolgáltassuk.” – mondta Karel Obuk, az AVG fejlesztési főtechnológusa.

 

Gyorsabb, könnyebb és hatékonyabb

Az AVG továbbfejlesztett SmartScan technológiával biztosítja, hogy a 2011-es verzió ne lassítsa le számítógépét. Válaszul a nagyobb sebességre és magasabb találati hatékonyságra irányuló felhasználói igényekre az AVG kifejlesztette a SmartScan technológiát. Ez egy új funkció, mely képes megtanulni, mely fájlok kaptak „biztonságos” minősítést, és csak az új, még be nem vizsgált fájlokat szkenneli a felhasználó számítógépén. Mialatt az AVG 2011 SmartScan átnézi a számítógépet, csak az épp használaton kívül álló forrásokat vizsgálja, így a computer gyorsabb működésre képes a vírusvizsgálat közben.

  • 100% vírus felismerési hatékonyságaz AVG keresőmotorja számos díjat nyert el hatékonyságával, amelyet az "in the wild" (vadon élő vírusok) felismerésével vívott ki, beleértve a Virus Bulletin 100%-os felismerési hatékonyságát bizonyító díját is. A keresési módszerek egyedülálló kombinációja teljeskörű védelmet nyújt a vírusok férgek és trójai támadók ellen.
  • Élvonalbeli védelem a kémprogramok ellenAz AVG Anti-Virus a legfrissebb kutatási eredményeken alapuló kifinomult védelmet biztosít a kém és hirdetési programok (spyware és adware), DLL trójai támadók, billentyű naplózók és sok más az adatokat veszélyeztető betolakodó ellen. A program az adatfolyamokban rejtőző, vagy a Windows regisztrációs adatbázisában megbújt kártevőket is képes felismerni.
  • Fájlműveletek védelmeAz AVG hatékony Állandó Védelme megvédi fájljait függetlenül attól, hogy megnyitja, elindítja vagy éppen elmenti azokat, egyidejűleg megakadályozza a fertőzött fájlok megnyitását és futtatását.
  • Teljes körű levelezés védelemAz AVG Személyes E-mail vizsgálója ellenőriz minden elküldött és fogadott levelet és ezzel megvédi számítógépét az e-mail-ben terjedő fertőzések ellen. Az AVG az összes elterjedt levelező programot támogatja, beleértve a MS Outlook, a The bat!, az Eudora klienseket, illetve minden más programot is, amely támogatja a szabványos SMTP/POP3 protokollokat. Természetesen SSL titkosított kapcsolat esetén is számíthat az AVG védelmére!
  • Rugalmas és intelligens keresés — Az AVG Állandó Védelme alá tetszőlegesen vonhat be fájl típusokat és zárhat ki más fájlokat az ellenőrzés alól. Ugyancsak megadhat kivételeket a potenciálisan veszélyes programok, például hirdetési programok keresésénél is.
  • Fenyegetések automatikus kezelése — Az AVG automatikusan megpróbálja helyreállítani vagy eltávolítani a fertőzött fájlokat, vagy más veszélyes alkalmazásokat, mint a trójai támadók, férgek, kémprogramok és java kisalkalmazások.
  • Hatékony időzítő rendszer — Az AVG automatikusan, további beállítások nélkül is részletes ellenőrzési és frissítési tervet kínál az Ön számára, amelyeket Ön tetszése szerint felülírhat, átszervezhet, vagy akár újabb ütemezett feladatokat is előírhat.
  • Biztonságos azonnali üzenetek — Az AVG-vel ellenőrizheti az azonnali üzenetküldő rendszerek, mint például az ICQ vagy az MSN Messenger mellékleteit is, hogy azok nem fenyegetik-e számítógépét.
  • Az AVG világszínvonalú ügyfélszolgálata minden érvényes, regisztrált, kereskedelmi terméket használó ügyfele részére további díjfizetés nélkül érhető el. A terméktámogatással elérhet magasan képzett tapasztalt munkatársainkat, akik a hét minden napján 24 órán keresztül válaszolnak az elektronikus levélben feltett kérdésekre. Ezen túlmenően olyan ingyenes tudásbázisokat is rendelkezésükre bocsátunk, mint a Gyakran Ismételt Kérdések adatbázisa.

Támogatott programok: Windows XP, Windows Vista, Windows 7 kereskedelmi verzió rendelés itt

„Ami az AVG 2011-et egyedivé teszi, az az, hogy a csomag maximálisan hasznosítja 110 milliós felhasználói közösségünk erejét. Az új Emberi Meghajtású Védelmi technológia és filozófia jegyében mindenkit ösztönzünk és felhatalmazunk, hogy része legyen az eljárásnak; az által, hogy naponta több mint 1,5 milliárd potenciálisan veszélyt jelentő fájlt küldenek el hozzánk a világ minden részéről analízisre, az AVG közösség minden tagja hozzájárul ahhoz, hogy mindenki más is részesüljön a védelemben, aki az AVG termékeit használja.” – mondta J.R. Smith, Az AVG Technologies vezérigazgatója. – „Hiszünk abban, hogy az AVG 2011 hatékony webes biztonsági szolgáltatásai, úgymint a közösségi oldalak látogatásával összefüggő biztonság növelése, a gyorsabb működés, a hatékonyabb keresőmotor, az egyszerűen és könnyedén kezelhető felület a lehető legtöbbet nyújtják mind az ingyenes, mind a megvásárolható szoftvercsomagok piacán.”

 

Utolsó letöltések

Libbre Office Magyar súgó

Letöltés

Libre Office "Portable" 5.1

Letöltés

Az új LibreOffice 5.1

Letöltés

CutePDF

Letöltés

Irfanview 4.41

Letöltés

Irfanview 4.41 magyar nyelvi fájl

Letöltés

Letöltés Toplista

1.
Firefox
2.
Thunderbird levelezőprogram
3.
Total Commander 32 bites
4.
Spamihilator programhoz magyarítás ver. 1.6.x
5.
Total Commander 64 bites
6.
AVG Antivírus 2013 32 bites
7.
Libre Office "Portable" 5.1
8.
PrtScn
9.
Irfanview 4.41 magyar nyelvi fájl
10.
Firefox 3.6.25
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa:141
mod_vvisit_counterTegnap:176
mod_vvisit_counterHéten:317
mod_vvisit_counterHónapban:6617
mod_vvisit_counterÖsszesen:2324173
Harcolj a SPAM ellen pagerank Arctorna Buda Arctorna Magazin s Frum