AVG Internet Security

AVG Internet Security 2011 minden előny egyben

( tűzfal és antivírus egy komplex csomagban )

Lenyűgöző védelem

 • Felhő (cloud) és közösségi megoldásokon alapuló megelőző védelem = Ember központú védelem
 • Továbbfejlesztett Email vizsgáló
 • Továbbfejlesztett tűzfal

Felső kategóriás Webvédelem

 • Közösségi portálok felől érkező támadások kiszűrése
 • Továbbfejlesztett LinkScanner®
 • Új vírus labor

Gyorsabb, egyszerűbb erőteljesebb

 • Magától értetődő kezelés
 • Továbbfejlesztett csendes (mozi és játék) mód
 • Továbbfejlesztett távfelügyelet és frissítés
 • Új asztali minialkalmazás

Fedezze fel a különbséget!

AVG LinkScanner ®

Az AVG egyedülálló LinkScanner® megoldása valós időben ellenőrzi a weblapokat és nem gyakran elavult adatbázisokon alapul.

AVG Közösségi Hálózat védelem

Az AVG automatikusan ellenőrzi a Facebook és a MySpace oldalakról érkező információkat, hogy azok tartalmaznak-e veszélyes adatot.

AVG az emberi védelem

Az AVG a már elfogott fertőzések segítségével tovább fejleszti önmagát. Ebben más AVG felhasználók is a segítségére vannak. Több mint 110 milliós ügyfélkörünk a garancia a mindig naprakész adatokra.

Gyorsabb, könnyebb és hatékonyabb

Az AVG továbbfejlesztett SmartScan technológiával biztosítja, hogy a 2011-es verzió ne lassítsa le számítógépét. Válaszul a nagyobb sebességre és magasabb találati hatékonyságra irányuló felhasználói igényekre az AVG kifejlesztette a SmartScan technológiát. Ez egy új funkció, mely képes megtanulni, mely fájlok kaptak „biztonságos” minősítést, és csak az új, még be nem vizsgált fájlokat szkenneli a felhasználó számítógépén. Mialatt az AVG 2011 SmartScan átnézi a számítógépet, csak az épp használaton kívül álló forrásokat vizsgálja, így a computer gyorsabb működésre képes a vírusvizsgálat közben.

 • 100% vírus felismerési hatékonyságaz AVG keresőmotorja számos díjat nyert el hatékonyságával, amelyet az "in the wild" (vadon élő vírusok) felismerésével vívott ki, beleértve a Virus Bulletin 100%-os felismerési hatékonyságát bizonyító díját is. A keresési módszerek egyedülálló kombinációja teljeskörű védelmet nyújt a vírusok férgek és trójai támadók ellen.
 • Élvonalbeli védelem a kémprogramok ellenAz AVG Anti-Virus a legfrissebb kutatási eredményeken alapuló kifinomult védelmet biztosít a kém és hirdetési programok (spyware és adware), DLL trójai támadók, billentyű naplózók és sok más az adatokat veszélyeztető betolakodó ellen. A program az adatfolyamokban rejtőző, vagy a Windows regisztrációs adatbázisában megbújt kártevőket is képes felismerni.
 • Fájlműveletek védelmeAz AVG hatékony Állandó Védelme megvédi fájljait függetlenül attól, hogy megnyitja, elindítja vagy éppen elmenti azokat, egyidejűleg megakadályozza a fertőzött fájlok megnyitását és futtatását.
 • Teljes körű levelezés védelemAz AVG Személyes E-mail vizsgálója ellenőriz minden elküldött és fogadott levelet és ezzel megvédi számítógépét az e-mail-ben terjedő fertőzések ellen. Az AVG az összes elterjedt levelező programot támogatja, beleértve a MS Outlook, a The bat!, az Eudora klienseket, illetve minden más programot is, amely támogatja a szabványos SMTP/POP3 protokollokat. Természetesen SSL titkosított kapcsolat esetén is számíthat az AVG védelmére!
 • Rugalmas és intelligens keresés — Az AVG Állandó Védelme alá tetszőlegesen vonhat be fájl típusokat és zárhat ki más fájlokat az ellenőrzés alól. Ugyancsak megadhat kivételeket a potenciálisan veszélyes programok, például hirdetési programok keresésénél is.
 • Fenyegetések automatikus kezelése — Az AVG automatikusan megpróbálja helyreállítani vagy eltávolítani a fertőzött fájlokat, vagy más veszélyes alkalmazásokat, mint a trójai támadók, férgek, kémprogramok és java kisalkalmazások.
 • Hatékony időzítő rendszer — Az AVG automatikusan, további beállítások nélkül is részletes ellenőrzési és frissítési tervet kínál az Ön számára, amelyeket Ön tetszése szerint felülírhat, átszervezhet, vagy akár újabb ütemezett feladatokat is előírhat.
 • Biztonságos azonnali üzenetek — Az AVG-vel ellenőrizheti az azonnali üzenetküldő rendszerek, mint például az ICQ vagy az MSN Messenger mellékleteit is, hogy azok nem fenyegetik-e számítógépét.
 • Az AVG világszínvonalú ügyfélszolgálata minden érvényes, regisztrált, kereskedelmi terméket használó ügyfele részére további díjfizetés nélkül érhető el. A terméktámogatással elérhet magasan képzett tapasztalt munkatársainkat, akik a hét minden napján 24 órán keresztül válaszolnak az elektronikus levélben feltett kérdésekre. Ezen túlmenően olyan ingyenes tudásbázisokat is rendelkezésükre bocsátunk, mint a Gyakran Ismételt Kérdések adatbázisa.

Támogatott programok: Windows XP, Windows Vista, Windows 7 kereskedelmi verzió rendelés itt

 

Utolsó letöltések

Libbre Office Magyar súgó

Letöltés

Libre Office "Portable" 5.1

Letöltés

Az új LibreOffice 5.1

Letöltés

CutePDF

Letöltés

Irfanview 4.41

Letöltés

Irfanview 4.41 magyar nyelvi fájl

Letöltés

Letöltés Toplista

1.
Firefox
2.
Thunderbird levelezőprogram
3.
Total Commander 32 bites
4.
Spamihilator programhoz magyarítás ver. 1.6.x
5.
Total Commander 64 bites
6.
AVG Antivírus 2013 32 bites
7.
Libre Office "Portable" 5.1
8.
PrtScn
9.
Irfanview 4.41 magyar nyelvi fájl
10.
Firefox 3.6.25
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa:129
mod_vvisit_counterTegnap:176
mod_vvisit_counterHéten:305
mod_vvisit_counterHónapban:6605
mod_vvisit_counterÖsszesen:2324161
Harcolj a SPAM ellen pagerank Arctorna Buda Arctorna Magazin s Frum