Vélemények

ZeroLine + VoiceNet - magán felhasználásra

Problémákkal teli, lassú ADSL kapcsolatot cseréltünk le ZeroLine és VoiceNet kapcsolatra. Kiváló hibátlan, gyors szolgáltatás, zökkenőmentes gyors ügyintézés és számhordozás !!!

 

Makovecz József
2010.11.05.


IHI MultiLogic Bt.

10 éves "nyögvenyelős", szakadozó, rendszeres problémákkal bíró ADSL kapcsolatot cseréltem le partnerünk kínált szolgáltatására. Előtte évekig játszottuk az előző ügyfélszolgálattal a "rossz a modeme", "rossz a routere", "huzzaki-dugjabe" és egyéb telefonos játékokat aminek az volt a lényege az ügyfél a tehetségtelen, hozzá nem értő.
A "Multi"-nak nevezhető nagy T betűs előző szolgáltatóm telefonos ügyfélszolgálata és a helyszínen megjelenő technikusok egy kivétellel, kivételes hozzá nem értésről tettek több alkalommal tanúbizonyságot.
Szakmabeli lévén csendes mosollyal nyugtáztam a kifogásokat miért nem jó az ADSL kapcsolatom...de ennek vége !
Ugyanazzal a routerel, hálózattal hibátlan kapcsolatom van !

Az új szolgáltatómmal kapcsolatban lehetne hosszú sorokat írni a kapcsolat kiváló minőségéről, az amúgy kiváló ügyfélszolgálat munkájáról, de inkább azt jegyezem meg:
Azóta ismeretlenek az internet problémák ! Gyors, kiváló, hibamentes szolgáltatás ! Bravó !

 

Ihász Rudolf Certified Microsoft Specialist
ügyvezető ig.
2010.08.15.


NetRoller - üzleti felhasználásra

"Egy ismerősöm ajánlotta, hogy vegyem fel a kapcsolatot az ACE Telecom Kft.-vel, miután arról panaszkodtam neki, hogy nem találok egyetlen olyan szolgáltatót sem, amelyik megfizethető áron tudna szimmetrikus, valódi és megbízható, szélessávú Internet szolgáltatást biztosítani számomra.
A megbízható, magas feltöltési sebességre néhány televíziós munkánkhoz elengedhetetlenül szükségem volt, enélkül el sem vállalhattam volna ezeket.
Mindez ma már több mint egy éve, nagy megelégedésemre a rendelkezésünkre áll úgy, hogy annak idején, a szolgáltatás kiépítésekor még az optikai rálátás szükségességéből fakadó problémákkal is sikeresen meg kellett küzdenie a műszaki csapatnak. Ahogy akkor az ismerősöm nekem, most én is mindenkinek csak ajánlani tudom az ACE Telecom-osokat!"

Derűs napot!

Aigner Szilárd


Nemzeti Színház


"A Nemzeti Színház bérelt vonali internet hozzáférési szolgálatatását 2002-től, a jegyeladási rendszeréhez szükséges mikrohullámú adatkapcsolatát 2003-tól biztosítja az ACE Telecom Kft.
A szolgáltatások minőségével és rendelkezésre állási idejével gyakorlatilag semmi problémánk nem volt.
Az idei évtől a színház, a hozzá kapcsolódó jegyiroda és a műszaki raktár IP alapú hang szolgáltatását is a cég biztosítja, mely jelentős megtakarítást jelent számunkra a kedvező tarifák és hálózaton belüli ingyenes beszélgetési lehetőség miatt.
Az esetlegesen előfordult hibákat rugalmasan és a lehető legrövidebb időn belül javították ki.
Az ACE Telecom munkatársaival együttműködési kapcsolatunk kiváló."

Kovács Bálint
műszaki igazgató


DataCargo - üzleti felhasználásra

Trádió

Az ACE Telecom az első perctől kezdve a www.tradio.hu és a www.arabradio.hu rádióállomások üzleti partnere. "Személyre szabott" technikai és egyéb igényeink megértő támogatójaként - egyre növekvő hallgatottsági mutatóink elérésében - elévülhetetlen érdemeket szerzett.

A dícsérő szavak helyett beszédesebb zavartalan üzemmenetünk, adásaink kitűnő minőségű vételi lehetősége.

Az ACE Telecom szolgáltatásait azoknak a leendő ügyfeleknek ajánljuk, akik üzleti sikereik eléréséhez az állandóságot, a minőséget és a jó partneri kapcsolatot keresik.

Marosi Antal
főszerkesztő

 


VoiceNet - üzleti felhasználásra

Cégünk a legkorszerűbb technológiákat alkalmazza a mindennapokban is. Kommunikációs költségeink elemzése után döntöttünk a már meglévő telefonszámaink megtartásával a szolgáltatóváltás mellett.
Azóta napi szinten ellenőrzés alatt tudjuk tartani a telefonforgalmunkat és a minőségben sem kellett csalódnunk!

Székely Gábor
ügyvezető
Artinfo Consulting Kft.

 

Harcolj a SPAM ellen pagerank Arctorna Buda Arctorna Magazin s Frum