IC számlázó On-Line

Online számlázás

Fontos törvényi változás július 1.-től

Az online számlázás, vagyis a számlázó programok online adatszolgáltatásának bevezetése 2018. július 1-től lesz hatályos. A bevezetést megelőzi egy 1 éves tesztidőszak. Azaz idén július 1-től lehet majd tesztelni a számlázó programokba beépített online adatszolgáltatást. Tehát az elkövetkezendő egy év tesztidőszak lesz, amelyben a vállalkozások és a számlázó program fejlesztők is felkészülhetnek az éles adatszolgáltatásra.

Az online adatszolgáltatás technikai részletei még nem ismeretek egyelőre, viszont valószínűsíthető, hogy a már 2016-ban életbe lépett Adóhatósági ellenőrzési adatszolgáltatáshoz hasonlóan fog beépülni és valós időben fogja az adatokat szolgáltatni a NAV részére.

Infocentrum fejlesztő információ:

Cégünk fejlesztői csapata már felkészült az új funkció fejlesztésére és tesztelésére. Biztosítjuk ügyfeleinket, hogy a jogszabályi követelmények változásának Infocentrum Számlázó programunk határidőre megfelel, egyben felhívjuk szíves figyelmüket a rendszeres verziófrissítésre, hiszen 2018. július 1-től csak olyan számlázóprogram használata lesz szabályos, mely megfelel a jogszabálynak és az online adatszolgáltatás feltételeinek.

Eddigi gyakorlatunknak megfelelően licencel rendelkező ügyfeleink számára az új funkciót tartalmazó számlázó verziót természetesen költségmentesen biztosítjuk.

 

 

Harcolj a SPAM ellen pagerank Arctorna Buda Arctorna Magazin s Frum