Tevékenységeink

Cégünk 1995-ben alakult azzal a céllal, hogy betöltse azt a hiányt, ami a számítógép beszerzés és szoftvervásárlás valamint biztonságos vállalati, hálózati üzemeltetés tehát a végfelhasználó napi munkája között van. Alapvetően hardver karbantartási, rendszergazda és beszerzési feladatokat látunk el partnereinknél.

Fő feladataink:

Teljeskörű internetes ügyintézés

A domain név megrendelésétől kezdve a tárhelybiztosításán át a weboldal megtervezésén keresztül az oldal üzemeltetéséig, minden ami ezzel kapcsolatos.

 

Hálózatok tervezése, építése, beállítása, konfigurálása, üzemeltetése.

Ma már vállalati szinten elengedhetetlen a hálózati munka. Megtervezzük az Ön igényeinek legjobban megfelelő hálózati struktúrát és gondoskodunk arról, hogy a hálózati munka minimum olyan egyszerű legyen mint a saját gépén dolgozna, érezze annak összes előnyét anélkül, hogy ismernie kellene a háttérben működő gépek „lélektanát”

Számítógépek építése egyedi és általános használatra különleges minőségben.

72 órán át tesztelt gépeink csak és kizárólag válogatott minőségi alkatrészekből építjük fel ezzel garantáljuk a hosszú idejű hibamentes működést.

  • Szoftverek beszerzése, telepítése, felügyelete.

A felhasználónak „csak” használnia kell a feltelepített és igény szerint bekonfigurált programokat, a frissítések a javítások naprakész figyelemmel kísérése a mi feladatunk. Ön mindig, a legfrissebb, tökéletesen működő programokkal fog rendelkezni.

  • Vírusvédelem, behatolás védelem, Internet

Az általunk felügyelt hálózaton kialakítjuk az ideális vírus- és tűzfalvédelmet. Gondoskodunk a vírusprogramok ismeretanyagának naprakészen tartásáról. Heti rendszerességgel ellenőrizzük a rendszer támadhatóságát, valamint a Spyware azaz kémprogramok lehetséges behatolási pontjait. Egy rosszindulatú behatoló a nem megfelelően konfigurált vagy nem megfelelő felhasználói beállítások esetén „trójai” módon bejuthat a rendszerbe és vagy belső adatokhoz férhet hozzá, vagy extrém esetben megbéníthatja a rendszert. A napi munka biztonságát úgy garantáljuk, hogy a munkatársak a „korlátokból”, „védelmekből” nem vesznek semmit észre, nem lassítják a munkájukat. Gondoskodunk az E-mail és Internet forgalom szűréséről, ellenőrzéséről.

  • Számítógépek karbantartása

Egy jól működő számítógépen is van minimum heti rendszerességgel elvégzendő feladat, illetve ellenőrizendő állapot. Ezeknek a feladatoknak az elmulasztása minden nap növekvő mértékben lassítja a számítógép működését. Önnek mint felhasználónak nem kell a több száz oldalas könyveket olvasnia ahhoz, hogy a rendszere mindig az Ön gépéhez mérten a leggyorsabban és problémamentesen működjön, ezt a terhet levesszük a válláról. Esetleges alkatrész meghibásodás esetén a választott reakcióidőn belül ( expressz 3 óra, vagy normál 24 óra ) a hiba elhárítását megkezdjük és a lehető leghamarabb újra működőképessé tesszük a rendszerét. Telefonos Hotline szolgálatunk keretében az Ön munkaidejében, szerződött partnereink korlátlanul kapnak a legrövidebb időn belül segítséget.

 

  • Beszerzések

Piaci árak és technikai paraméterek ismeretében Cégüknek beszerzéseit, igényeit a feladathoz illesztve optimális áron biztosítjuk. Általában elmondható, hogy a beszerzések 80-90%-ban a valós szükségletekhez képest drágább, nagyobb tudású készüléket vásárolnak a cégek a paraméterek és az igények nem megfelelő meghatározásával illetve megválasztásával. Nagyon fontos működtetési tényező a későbbiekben a „működtetési költség”. Sokszor például a jól megválasztott 5-20%-al drágább nyomtató úgynevezett „lapköltsége” a nyomtató teljes élettartamában lényegesen olcsóbb, mint az alacsonyabb árú, de nem jól kiválasztott nyomtatóé. A szerviz költség sem elhanyagolható tényező. Egy két éves nyomtató szervizelése gyakran drágább mint egy új, garanciális nyomtató beszerzése.

Ezeket a döntéseket levesszük a válláról és garantáljuk, hogy mindig a feladathoz optimálisan illeszkedő készüléket vásárol optimális áron.

 

Friss, rövid

2012.12.01.
bTime -> katt ide

2012.11.01.
Voicenet vált.-> katt ide

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa:80
mod_vvisit_counterTegnap:408
mod_vvisit_counterHéten:1918
mod_vvisit_counterHónapban:10824
mod_vvisit_counterÖsszesen:2314724

Vírus hírek

Vírus sebezhetőségek

Harcolj a SPAM ellen pagerank Arctorna Buda Arctorna Magazin s Frum