Figyelem!

 

<- további bTime menüpontok!


Napi használata nyugodtságot, magabiztosságot okozhat,
kérdezze meg partnereit vagy a családját 1 hónap használat után !

Hogyan szállhatsz ki a mókuskerékből?

A bTime egy projekt és feladatkezelő webes alkalmazás, vezetői feladatok és csapatmunka támogatására. Szervezd, ütemezd a projektjeidet, feladataidat, egy eszközben! Add ki és ellenőrizd a feladatokat könnyebben, bárhonnan, bármikor.

Vállalkozásodon dolgozz, ne a vállalkozásodban!

Ha Ön egy üzletember, vállalkozó vagy vezető, akkor nap mint nap szembesül azzal, hogy a feladatok elárasztják, ezért csökken a munkájának hatékonysága.

Célunk, hogy Ön is megismerje azokat az eszközöket és elveket, melyek segítségével hatékonyabban és mégis kevesebb stresszel küzdheti le a napi teendőit, tervezheti meg és hajthatja végre a feladatait.

Partnerünk több éves előkészület, két teljesen újraírt, újragondolt változat után végre elkészítette azt az időgazdálkodást, feladatkezelést támogató webes alkalmazást, mely napi használat mellett valós időmegtakarítást eredményez.

Ahhoz, hogy stresszmentesen és hatékonyan tudj dolgozni, fontos, hogy minden információ és feladat a rendelkezésedre álljon, egy eszközben és ne a fejedben (!). Ha csak a fejedben tárolod a dolgokat, akkor azon aggódhatsz, hogy mit felejtesz el és így nem tudsz szabadon, kreatívan gondolkozni. A fejed nem adattárolásra való.

Nyerj 1 órát naponta 5 perc szervezéssel!

Van néhány olyan alapvető dolog, amely lényegesen befolyásolja a személyes hatékonyságunkat. Az elfoglalt emberek nagy része tudatában van ezeknek a dolgoknak, mégsem dolgozik hatékonyan.

Miért?

Azért mert ezeket az alapvető dolgokat rendszeresen naponta kell csinálni, különben egyszerűen nem működik. Sajnos az emberek 90%-a emiatt nem válik hatékonnyá hosszú távon. Odafigyel, elvégzi ezeket a dolgokat 1-2 hétig, majd szép lassan leszokik róla (igazából még nem is szokott rá).

Na de mi is az a 3 egyszerű lépés, melyet nap mint nap alkalmazva lényegesen javul a hatékonyságunk?

 

ízelítő:

 

ízelítő képekben:

Minden feladatod egy helyen legyen

Hol vannak azok a feladatok, információk melyekkel nap mint nap foglalkozol? Leveleződben? Fejedben? Papíron, cetliken? Telefonodban? ...
Ezek az eszközök nem erre valók. Gyűjtsd a feladataidat és a hozzá kapcsolódó információkat egy helyen, ahol aztán mindig meg is találod!

Alakíts ki egy megbízható rendszert! Ha a feladataidat egy helyen tárolod, akkor nyugodt lehetsz, hiszen könnyen megtalálod őket, amikor szükség van rá.


Tegyél rendet a feladataid között!

Minden reggel, közvetlenül a gyűjtés után fel kell dolgozni az összegyűjtött feladatokat. Egyesével menj végig az Inbox listában levő feladatokon és:

  • Rendeld hozzá egy projekthez a feladatot! Ha nincs még projekt, hozz létre egyet.
  • Döntsd el, hogy mikor fogod elvégezni ezt a feladatot, ez alapján helyezd el a megfelelő listában.

Tedd amit kell, amikor kell!

Ha napi rendszerességgel rögzíted és szervezed a beérkező feladatokat, akkor nem leszel bizonytalan abban, hogy mit kell ma tenned. Így nincs más hátra, mint szép sorban elvégezni a mai napra tervezett feladatokat.

A bejövő feladatok ne zökkentsenek ki, most nincs velük dolgod, egyszerűen helyezd el az Inboxban.

Ha kész vagy egy feladattal pipáld ki, ez az egyik legjobb érzés napközben.


Ízelítő a képernyőképekből:

Regisztráljon és próbálja ki ingyenesen és kockázatmentesen a bTime rendszert, ahol 1 felhasználó
10 projekt, 50 feladat, korlátlan partner lehetőség áll rendelkezésére.

Úgy gondoljuk, hogy a 10 projekt és 50 feladat arra elég, hogy kipróbálja, megismerje a bTime feladatkezelőt, de ez nem elég ahhoz, hogy valóban hatékonyan tudja az összes feladatát és projektjeit kezelni.

Ezért kínálunk: kockázatmentes csomagváltási lehetőséget Önnek.

Horváth Győző
időgazdálkodási tanácsadó

Csomagváltás

Ön bármikor dönthet úgy, hogy csomagot vált, akár egy magasabb csomagra, akár egy kisebbre. Sőt akár később visszatérhet az ingyenes verzióra is, amennyiben nem éri el a limitet a projektek és feladatok száma. Ha menetközben vált magasabb csomagra, akkor beszámítjuk az eddig befizetett díjat, így csak a különbözetet kell megfizetnie. Alacsonyabb csomagra történő visszalépés esetén pedig beszámítjuk a befizetett összeget, és ezzel meghosszabbítjuk a rendszer használati idejét.

100 napos pénzvisszafizetési garancia

Amennyiben Ön nem teljesen elégedett a bTime feladatkezelővel, 100 napon belül, minden kérdés nélkül visszafizetjük a kifizetett csomag árát. Azt szeretnénk, hogy csak elégedett ügyfelek használják a bTime rendszert!

FIGYELEM !
Napi használata nyugodtságot, magabiztosságot okozhat,
kérdezze meg partnereit  vagy a családját 1 hónap használat után !

 

Harcolj a SPAM ellen pagerank Arctorna Buda Arctorna Magazin s Frum