IC Számlázó prg. áfakulcs vált. !

Fontos törvényi változás január 1-től.

2012. január 1-től a 25%-os áfakulcsot a 27%-os kulcs váltja fel. Így számlázáskor 2012. január 1-vel már ezt a kulcsot kell használni. Az Infocentrum Számlázó programunk verziói támogatják az új áfakulcsot, melyre néhány gombnyomással átvezethetőek a 25%-os kulcsú termékek.

 

2012. január 1-től: 25% -> 27% ra módosul az áfakulcs

 

A módosítás első lépéseként menjünk a [Karbantartás] fülön az [Áfa] ablakra.
Ha még nem vettük fel a 27%-os kulcsot, akkor először ezt tegyük meg. Ezt akár most is megtehetjük. Az áfakulcs adatlapon mindkét mezőbe írjuk be csak számmal, hogy 27%. Érdemes még az alapértelmezett kapcsolót is bekapcsolnunk, így új terméknél már alapban a 27%-ot fogja felkínálni.

Következő lépés, - ezt 2012. január 1-én, de legkésőbb az első számla elkészítése előtt kell megtenni - az áfakulcs átvezetése. Azaz ha nem akarjuk egyesével átírni az áfakulcsokat, akkor ezt ugyanitt (áfa karbantartás), néhány kattintással megtehetjük.
Ehhez az [Átvezetés] gombra kell kattintanunk és meg kell adnunk, hogy melyik áfakulcsról (25%), melyikre (27%) vezessük át a termékeket.
Beállíthatjuk még azt is, hogy a program visszaszámoljon a bruttó ár alapján. Ez esetben nem a bruttó ár fog nőni, hanem a nettó ár fog csökkenni. Az átvezetés nyugtázása után az összes eddig 25%-os kulcsú termék/szolgáltatás innentől 27%-os lesz. Ezzel készen is vagyunk.

Amennyiben lejárt a frissítési ideje, akkor érdemes ezt még decemberben, Áfa emelkedése előtt megtenni.

Vásárlás előtt álló olvasóinknak lehet jó hír, hogy a programmal 5 db éles számla kiállítható már a kipróbálási állapotban is. Ezzel megoldódik az a probléma, hogy a rendelés után azonnal még nem tudtak éles számlát kiállítani.

Az Infocentrum számlázó program mindegyik verziója tartalmazza a 27%-os áfa kulcsot. Ha már régóta használja a programot, akkor Ön is felveheti az új 27%-os áfa kulcsot, vagy bármely más később megjelenő új kulcsot. A felvétel után néhány kattintással át is tudja vezetni az összes 25%-os áfájú terméket 27%-os áfa kulcsra.

Ezekről a lépésekről készítettünk egy rövid bemutató videót. Kérem nézze meg!

 

Programjainkra a vásárlástól számítva 3 év teljeskörű támogatást nyújtunk (kivéve az 1 éves verziókat). A programhoz fix 3 évig érvényes kulcsot adunk. A programhoz fix 3 évig érvényes kulcsot adunk. Ez idő alatt a program bármikor díjmentesen frissíthető. A telefonos és e-mail-es terméktámogatás szintén a kulcs lejártáig díjmentes.

A kulcs lejárata után azt meg kell hosszabbítani, amihez kedvező frissítési lehetőséget biztosítunk.
3 év letelte után, ha új verzióra szeretne áttérni, akkor rendelni kell egy újabb kulcsot a frissítéshez, mellyel további 1 vagy 3 évig használhatja a programot és veheti igénybe a támogatást. Ez idő alatt a program bármikor díjmentesen frissíthető.

IC Számlázó - (Már bizonyított! Töltse le, próbálja ki 5 perc alatt!)

Utolsó frissítés: 2018 május 17. (csütörtök) 09:04
 

Harcolj a SPAM ellen pagerank Arctorna Buda Arctorna Magazin s Frum